Coevorden in beweging

Het team Buurtsportcoaches wil zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Coevorden in beweging brengen. Alles voor een ‘Gezond Coevorden’. Samen hebben we de website Actief in Coevorden gemaakt. Op de site staat een overzicht van activiteiten in de gemeente. Wie mee wil doen kan zich eenvoudig inschrijven.

Breed scala

In beweging zijn wordt breed opgevat en gaat zeker niet alleen over sport. Er zijn meerdere categorie├źn: ontspanning, gezondheid, sportief en creatief. Met een grote variatie hoopt het team een grote groep inwoners te bereiken, van jong tot oud. Organisatoren van activiteiten kunnen een account aanvragen en daarna hun eigen activiteiten plaatsen op de site. De eerste weken na het online gaan zijn is het aanbod goed gevuld.

Zoeken en filteren

De bezoeker van de website wordt geholpen bij het vinden van een passende activiteit. Dat kan via een zoekfunctie en het zoeken op trefwoord en op datum. Daarnaast kan een filter gebruikt worden: zoeken op categorie, op leeftijd en op locatie.

Digitale toegankelijkheid

Actief in Coevorden is een website voor de gemeente Coevorden. Dat betekent dat de website moet voldoen aan de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid voor overheidswebsites.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.actiefincoevorden.nl

Digitale toegankelijkheid, Nieuws, Websites
actief, gemeente coevorden, overheid, toegankelijkheid