Twee ‘advies’websites

Wieswies is met veel projecten bezig. Gedeeltelijk ook bij klanten. Maar we maken af en toe nog een nieuwe website, dat blijft leuk om te doen. De afgelopen maanden maakten we een website voor Adviesbureau Nijland en RLH Advies.

Adviesbureau Nijland

Gerard Nijland heeft een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op het tekenen en berekenen van bouwkundige objecten. Bij de start van zijn bedrijf een aantal jaren geleden was een eenvoudige website gemaakt. Nu het bedrijf wat langer bestaat, het aantal klanten groeit en het duidelijker is geworden waar de focus van zijn bureau ligt was er behoefte aan een nieuwe site. Het logo is gebleven en elementen uit het logo komen terug op de site. In het ontwerp is gekozen voor zwart-wit foto’s.

RLH Advies

Voor Roelie Lubbers geldt een vergelijkbaar situatie. Ook zij startte een aantal jaren geleden met een eigen bedrijf en wilde professionaliseren. In dit traject werkten we samen met Alieke Eising die een nieuw logo maakte. Het nieuwe logo vormt de basis voor de kleuren op de website. De kleuren zijn inhoud van de website is vergelijkbaar gebleven, er is een blog toegevoegd. Naast haar werk op het terrein van Advies, Toezicht en Coaching is Roelie namelijk ook een bevlogen vrijwilliger. Schrijven doet zij graag, zakelijk en privé. Blogs, columns en een paar boeken in eigen beheer.

Nieuws, Websites
website, wordpress