Hosting

Wieswies doet voor hosting en domeinregistratie al jarenlang zaken met Antagonist. Dat bedrijf is gevestigd in Enschede. Lekker dichtbij maar dan bedoelen we niet de afstand in kilometers. ‘Dichtbij’ betekent hier ‘beschikbaar voor support’ en ‘nakomen van afspraken’.

Ervaringen

We hebben inmiddels ervaring met verschillende websitehosters doordat onze klanten soms al bij een andere hoster zaten voordat ze klant bij ons werden. Veel hosters doen het goed. Als je ze wilt vergelijken ga dan naar naar webhosters.nl of ispgids.com. Probeer niet alleen op de kosten te letten. Goedkoop is soms duurkoop wanneer bezuinigd wordt op klantondersteuning.

Waar moet je op letten bij webhosting?

Let op de volgende zaken voor het selecteren van een webhoster voor je website.

  • Kies een hostingpartij die past bij je technische kennis. Als je weinig technische ervaring hebt kies dan een webhoster met online handleidingen en een goede supportafdeling.
  • Wil je gaan werken met CMS-en zoals Drupal en WordPress? Kies dan een webhoster waar die software voorge├»nstalleerd is, of met een druk op de knop te installeren is.
  • Kies een hostingpartij die je helpt met online veiligheid en privacy. Bijvoorbeeld doordat websites gratis een SSL-certificaat krijgen. Of doordat je website standaard elke dag getest wordt op lekken in de software.

Tot slot…

Domeinregistraties, e-mailafhandeling, DNS-instellingen… De wereld van webhosting staat bol van de technische termen. Denk er aan dat je ze niet allemaal hoeft te kennen en toch succesvol een website kunt hebben. We helpen je graag hierbij.

Tips
hosting